Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Varukorg

0 kr

Våra Tjänster

Antenn/Parabolinstallation

Våra montörer är CANT-auktoriserade och utför alla installationer i högsta klass.Vi utför bland annat nymontering, service och underhåll av:

  • Terresta antenner
  • Parabolantenner
  • Centralantennsystem/Kabel-TV
  • 3/4G mobilantenner
Fiber/Nätverk

Skall ni få fiber i bostaden eller arbetsplatsen, har ni redan fått? Vi installerar datanätverk för bättre resultat av fiberlinan

Standardinstallation

Vår standardinstallation innehåller hemleverans av din TV, inkoppling på befintligt antennsystem, inställning av kanaler, inkoppling av kringutrustning.

När allt är inkopplat på bästa sätt får du en kortare handhavandeinstruktion. Givetvis ser vi till att din gamla TV tas med i retur och lämnas till återvinning för miljöns skull.

Premiuminstallation

Här kan du bland annat få hjälp med att montera din TV på väggen, högtalare infällda i tak eller vägg, få ditt kablage diskret eller osynligt installerat. Vi monterar, installerar och driftsätter hela din anläggning. Vi ser till att allt fungerar. Tillsammans med våra sammarbetspartners tillhandahåller vi bland annat även elektriker och snickare. Våran räckvidd är mellan Strömstad och Kungbacka.

Värmepumpinstallation

Vi utför installationer av värmepumpar både för de pumpar vi säljer själva men även för andra butiker. Självklart är våra montörer cetrifierade. Vi monterar, installerar och driftsätter hela din anläggning. Vi ser till att allt fungerar. Tillsammans med våra sammarbetspartners tillhandahåller vi bland annat även elektriker.

Vitvaruservice

Vi reparerar alla fabrikat av vitvaror. Tvätt, Tork, Disk, Kyl, Frys, Spis och Värmepump. Självklart är våra installatörer auktoriserade.

Inbyggnadsljud

Vi installerar inbyggnadshögtalare till både nybygge och redan befinliga väggar. Vi projekterar från start.

3G/4G Antenn

Vi installerar antenner som gör att ni får bättre signal för mobiltelefonen.

Robotgräsklippare

Vi installerar robotgräsklippare från Robomow. Oavsett om du behöver hjälp med en stor eller liten robot ser vi till att kabeln är nerdragen i marken och klipparen är korrekt programmerad

Flygfotografering med drönare

Vi har tillstånd och försäkringar för kommersiell fotografering med drönare. Perfekt för visning av fastigheter, golfbanor och mycket mer!

Kontakta oss:

Namn: *
E-mail:
Telefon:
Medelande *