Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Varukorg

0 kr

Nytt kök rådgivning

Nytt kök, Sentens ger dig nya förutsättningar


Sentens är en serie av svensktillverkade kvalitets kök! Våra kök tillverkas av Nobia i Tidaholm som även tillverkar Marbodal köket. Electrolux Home kedjan säljer sedan ett antal år tillbaka Sentens köket och i våra butiker i Göteborg, Varberg, Uddevalla och Stenungsund kan du få all den hjälp och rådgivning du önskar av någon av våra 8 köks konsulter på plats.
Här kan du också se ett urval av Sentens köken på plats och få inspiration kring hur ditt eget nya kök kan komma se ut. Våra Sentenskök är miljöcertifierade och de flesta luckorna i sortimentet är Svanen märkta.


Att köpa nytt kök kräver god planering

Tillsammans med någon av våra kökskonsulter kan du i lugn och ro få god rådgivning och planera ditt nya kök. Vi ser på en köksritning, val av köksinredning som nya bänkskivor, nya kökshandtag, nya vitvaror, ny vask och ny köksbelysning. Självklart ser vi även tillsammans på eventuella arbeten som kan behöva göras som flytt av vatten, fönster eller väggar så att tidsplaneringen för ditt nya kök fungerar smidigt. När du bestämt dig för hur du vill ha ditt nya kök skall se ut så tar det mellan 4 till 8 veckor innan det levereras. Du kan välja mellan två alternativ:
- Du beställer ett omonterat kök i platta paket och skruvar då själv ihop stommar och lådor. Självklart sparar du då pengar på själva köket och kanske kan lägga besparingen på andra köks tillval?
- De flesta som köper ett nytt kök från Sentens väljer dock att beställa våra färdigmonterade
stommar som körs ut direkt från fabrik.
Du väljer själv vad du vill ha när du skall ha ett nytt kök från Sentens!

Vi monterar ditt nya kök från Sentens

Kallbergs - Electrolux Home har snickare som är specialister på Sentens kök och som för ditt
nya kök. Allt från från själva monteringen av köket till el och belysning, golvläggning, målning och rörmokeri. Vi ger dig självklart en offert på jobbet innan det utförs, och naturligtvis full garanti för arbetet. Vill du bygga ditt nya Sentens kök själv eller anlita en egen snickare ger vi fullgod hjälp med monteringsanvisningar mm. Allt för att du skall bli nöjd med ditt nya kök.
Till alla Sentens kök vi levererar får du en kökspärm med all nödvändig dokumentation som t.ex.
- Orderbekräftelse, beställnings sedlar och underlag, skötselråd för vitvaror och kök mm.
Du får också snickarritningar med monteringsanvisningar ihop med kontakt information till våra köks konsulter om du skulle behöva hjälp av oss under monteringen.

Sentenskök- Nytt kök med garanti och rådgivning

Vi på Electrolux Home i Stenungsund, Uddevalla, Göteborg och Varberg lämnar 25 års funktionsgaranti på våra Sentens kök. Du får dessutom 5 års garanti på alla vitvaror från Electrolux och Husqvarna. Det är också praktiskt för dig att samtidigt se på vårt stora sortiment av Electrolux, Husqvarna och Electro Helios vitvaror.
Så välkommen in till oss. Vi ger dig god rådgivning och ser vi tillsammans på vilket Sentens kök som passar just dig när du nu funderar på att köpa nytt kök!

Vill du ha mer information?

josephine_evertsson.png

Josephine Evertsson, Kökssäljare

Josephine hjälper dig när du behöver hitta ett nytt kök som passar din livsstil. Du hittar henne i Stenungsund!

Telefon: 0303-442208
E-post:

Låt oss kontakta dig!